Uitbaters voor Kasteel Rivierenhof gezocht

publish date
13.08.2024
???module.newsItem.label.themes???

De overeenkomst voor de uitbating van de horecazaak ‘Kasteel Rivierenhof’ loopt af op 31 december 2024. Provinciaal groendomein Rivierenhof zoekt daarom vanaf nu kandidaten voor de nieuwe concessie, zodat op 1 januari 2025 met een vernieuwd contract kan gestart worden. 

Wie de uitdaging wil aangaan om vanaf 2025 voor 5 jaar (in onderling overleg verlengbaar tot maximaal 8 jaar), de bekende zaak Kasteel Rivierenhof uit te baten, kan zich kandidaat stellen tot 15 september 2024 - 12u. Die kandidatuur dien je dan in via een gespecialiseerde online inschrijving (e-procurement). 

De concessie is in de eerste plaats gericht op de bezoekers van het Rivierenhof en in het bijzonder de recreatieve bezoekers, zoals gezinnen, fietsers en wandelaars. Aandacht voor aspecten zoals duurzaamheid en laagdrempeligheid zijn belangrijk. 

Je geeft aan welke jaarlijkse vergoeding je wenst te betalen, ervaring en expertise zijn belangrijk om te vermelden, en tenslotte is het nodig om je visie voor de uitbating in een businessplan te presenteren.