Standhouders Ecodroom Rivierenhof bekend

publish date
13.09.2024

Meer dan 90 standhouders verwachten je op zondag 6 oktober tijdens Ecodroom in het Rivierenhof. Ontdek gratis op deze gezellige markt hoe je je ecologische afdruk kan verkleinen. Van 13 tot 18 uur kun je op en rond de Parkdreef kuieren langs de marktkramen met duurzame producten.

Geniet van proeverijen met gezonde hapjes en infostands. Sla je slag op de rommelmarkt, bezoek de recycletentoonstelling in de galerij of laats iets herstellen in het repair café van de Spectrumschool. Volg een workshop van Velt, zij bestaan 50 jaar en vieren dat met tal van leuke workshops tijdens Ecodroom. Inschrijven voor een workshop kan via de website van Velt. Speel twister op een oud tentzeil of timmer je eigen creatie met recyclagehout. Bekijk het volledige Ecodroomprogramma op de website.

De aanwezige standhouders zullen je zeker kunnen overtuigen van hun groene boodschap. (H)eerlijk vegan eten en drinken, pralines op basis van groenten en fruit die normaal verspild zouden worden, handgemaakte geschenken uit recyclagematerialen, fairtradekleding ... Ga naar huis met een schat aan informatie over kruidenplukworkshops, plukboerderijen, groeifietsen of duurzaam verbouwen. Bekijk vooraf welke standhouders er naar Ecodroom komen. Zo weet je wie je zeker moet spreken tijdens je bezoek. 

De toegang tot Ecodroom is gratis. Het is een rolstoelvriendelijk evenement en een geschikte activiteit voor gezinnen. Denk aan de natuur en breng je eigen draagtas mee!

Meer praktische informatie en veelgestelde vragen vind je via www.provincieantwerpen.be/ecodroom