Infonamiddag PIH grootkeukenhygiëne
tot
Tijdens een leerrijk netwerkmoment praten sprekers van FAVV en OVAM je bij over de evolutie en trends in de grootkeukensector. Over allergenen, goed afvalbeheer en praktische tips om voedselverspilling tegen te gaan.
Programma
12u45: Onthaal met een drankje
13u20: Verwelkoming
Jan De Haes, Gedeputeerde, Provincie Antwerpen
13u30: Communiceren over allergenen, hoe ver staan we?
Koen De Roover, technisch expert, Voorlichtings- en begeleidingcel FAVV
14u00: Wettelijk kader selectieve inzameling bedrijfsafval
Astrid De Man, beleidsmedewerker bedrijfsafval, OVAM
Betrokken bij de Green deal duurzame zorg
14u30: Preventie van voedselverlies in Vlaanderen
Ann Braekevelt, experte beleid ‘food waste’, OVAM
15u00: Wat kan en mag ik doen met voedselresten?
Koen de Roover, technisch expert, Voorlichtings- en begeleidingscel FAVV
15u30: Netwerkmoment met een hapje en een drankje
Praktisch
- Inschrijven verplicht
- Locatie: Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen
- Uiterste inschrijfdatum: vrijdag 12 april 2024. Annulatie is mogelijk tot en met 12 april 2024. Nadien wordt het inschrijvingsgeld niet meer terugbetaald.
- Prijs: gratis voor organisaties onder contract / € 60 per pers. (btw incl.) / € 20 voor studenten (btw incl.)
- Organisatie:
PIH, Dienst Grootkeukenhygiëne
Het Provinciaal Comité van Antwerpen voor de Bevordering van de Arbeid - Contact:
PIH, dienst Grootkeukenhygiëne
grootkeuken@provincieantwerpen.be