Bereider van visproducten Ga je graag met vis, schaal- en schelpdieren aan de slag in de keuken? Dan is deze opleiding iets voor jou!
Slagerij - Module Karkassen uitsnijden en versnijden In deze module van Slagerij leer je de eerste handelingen van het uitbenen. Je krijgt meerdere deelstukken om uit te benen.
Slagerij - Module Toonbankpresentatie slagerij In deze module leer je een ruim gamma van producten te maken die in de toonbank kunnen geplaatst worden zoals salades, wokbereidingen, braden van kip aan het spit...
Bakkerij (OLO-Rotonde vzw) Heb je extra zorgbegeleiding nodig? Ook dan kan je leren bakken in het volwassenenonderwijs. Samen met OLO-Rotonde vzw organiseert CVO Vitant een opleiding op maat.
Koken (OLO-Rotonde vzw) Heb je extra zorgbegeleiding nodig? Ook dan kan je leren koken en opdienen in het volwassenenonderwijs.
Slagerij - Module Toonbankorganisatie en -verkoop Je leert een toonbank correct te vullen met kant-en-klare gerechten, vers vlees, vleeswaren, salades,... Tevens leer je ook vleeswaren te snijden en klanten correct te bedienen.
Inleiding in “De leertass-een methode voor leren leren met autisme” Autisme heeft een grote impact op leren en leven. Ontdek De Leertass “een methode voor leren leren met autisme”, een aangepaste methode om jongeren te coachen naar efficiënt leren.
Een anderstalige nieuwkomer in de klas: concrete tips voor een snelle start Jill Goetkint vertelt over de padlet die ze maakte om klasleerkrachten te ondersteunen bij het onthaal en snelle start van anderstalige nieuwkomers in het lager onderwijs.
Slager - spekslager (sneltraject 2-jarig) Leer alles om als slager aan de slag te gaan: van vlees aankopen tot verwerken tot verkoopbare producten als gehakt, patés, salami, vol-au-vent en ossenstaartsoep.
Grammatica geven: functioneel en met prosodie - online Grammatica is een middel, geen doel op zich. Welke activerende werkvormen kan je inzetten om functioneel en met het hart aan grammatica te werken zodat de automatisering vlotter verloopt?