Gids/Reisleider - nascholingen CVO Vitant organiseert regelmatig nascholingen over geschiedenis en cultuur. Iedereen is welkom.
Wild- en gevogelteslager Leer alles om als wild- en gevogelteslager aan de slag te gaan: van vlees van wild en gevogelte aankopen tot verwerken tot verkoopbare producten als terrines, consommés, vol-au-vent en preparé.
Slager - spekslager Leer alles om als slager aan de slag te gaan: van vlees aankopen tot verwerken tot verkoopbare producten als gehakt, patés, salami, vol-au-vent en ossenstaartsoep.
Kelner Wil je aan de slag in een restaurant als kelner? Na de opleiding heeft de mise-en-place geen geheimen meer en kan jij klanten doen watertanden over het menu.
Ondernemerschap CVO Vitant organiseert de opleiding ondernemerschap - bedrijfsbeheer op PITO Stabroek, PIVA en PTS Boom.
ACTA META-project In samenwerking met ACTA in Brasschaat richt CVO Vitant het META-project in om onderhoudstechnici op te leiden.
Initiatie wijnkennis en -degustatie Ben je gepassioneerd door wijn? In deze initiatie leer je meer over het productieproces, verschillende wijnstreken, degusteren en analyseren van de aroma's.
Initiatie bierkennis en -degustatie Met deze initiatie zet je je eerste stappen in de bierwereld. Je verdiept je in het productieproces en leert bier degusteren volgens de wetenschap en analyse van typische aroma's, kleuren en smaken.
Sommelier Word een echte sommelier! Leer bieren en wijnen degusteren en combineren met gastronomische gerechten.
Boekhoudkundig assistent Je leert aankoop- en verkoopfacturen en financiële documenten verwerken. Na de opleiding kan je aan de slag bij een bedrijf, boekhoudkantoor of de overheid.